Voortgang Renovatie Velden (2)

 

Veld B: Ombouw naar een waterveld

De afgelopen week zijn de statiefsproeiers van de beregening geplaatst,is deels de veldomsluitende verharding aangebracht, zijn de klemgoten en betonnen slagbanden geplaatst en is de ZOAB-asfaltlaag aangebracht. Alle werkzaamhede zijn conform planning en afspraken verlopen.

Volgende week woens-/donderdag zal de E-layer (verlijmde rubberlaag) worden aangebracht en als deze door KIWA-ISA-sport wordt goedgekeurd zal in week 33 de nieuwe kunstgrasmat worden geinstalleerd. Tevens zullen de nieuwe hekwerken, ballenvangers, dug-outs worden geplaatst en de verharding worden herlegd.

Veld D: Renovatie toplaag

De afgelopen week zijn een paar verstopte drainagestrengen herste en zijn de betonnen slagbanden geplaatst.

De komende week zal er 15 ton rubber in de sporttechnische laag doorgemengd worden. De laag wordt vervolgens nageëgaliseerd en gekeurd. Door het herstel van de drainage hebben we wat vertraging opgelopen. In wk 33 zal gestart worden met het installeren van de nieuwe kunstgrasmat. Aansluitend zullen ook de nieuwe hekwerken en ballenvangers worden geplaatst en de verharding worden herlegd.

Miniveld/Bob de Voogdveld:

De funderingslaag is inmiddels zachter gemaakt door de aanwezige lava op te mengen met extra rubber. Ook op het miniveld zal in wk 33 de nieuwe mat worden geinstalleerd. Aansluitend zal er een nieuwe gaasbekleding en slagplanken worden gemonteerd.

Waterbassin:

Het waterbassin is lek geslagen door hockeyballen die over de ballenvanger van veld C heen zijn gegaan. Het waterbassin is noodzakelijk voor de beregening van de watervelden. In week 35 zal het waterbassin gerepareerd gaan worden en daar hebben we hulp bij nodig. Op maandag 24-08 en donderdag 27-08 hebben we ca. 20 personen nodig die gedurende een tweetal uren assistentie verlenen om de nieuwe folie aan te brengen. Zij die kunnen en willen helpen, gelieve een mailtje te sturen aan [email protected] zodat we weten wie er komt en het tijdstip kunnen afspreken.

Wordt vervolgd…

Namens de bouwcommissie

Peter de Wolf

 

 


Algemeen | 3 Augustus