Uitnodiging HCH dag 27 juni 2015

 

Beste jeugdleden en ouders,

 

Dit jaar is de derde editie van de HCH dag. De nieuwe team samenstellingen voor seizoen 2015-2016 worden ruim van te voren via de website gepubliceerd.Wij willen u dan ook graag uitnodigen om op zaterdag 27 juni aanstaande aanwezig te zijn, om het nieuwe team te leren kennen, (voorzover dit niet al het geval is) maar met name om een aantal belangrijke zaken voor het nieuwe seizoen te regelen zoals:

-coaches, trainers en teammanagers;

-telefoonnummers, email adressen ed van de kids en ouders;

-vrijwilligers, (wie kan en wil graag de club ondersteunen);

-sponsoren, (wie zou graag onze club willen sponsoren).

Daarnaast hebben we dit jaar een beter afgestemd programma voor de A en B jeugd. Zo is OSAKA hockey aanwezig, om het geheel voor de A en B jeugd van goede muziek te voorzien.

 

Zoals u weet draait HCH op vrijwilligers en op de betrokkenheid en het enthousiasme van de ouders.

 

Hierbij willen wij dus met name ook de ouders van de A en B jeugd vragen vanaf 14.30 uur aanwezig te zijn, zodat ook het team van uw zoon of dochter komend seizoen voorzien is van de benodigde coach/teammanager etc. U kunt met de andere ouders kennis maken en overleggen om samen te coachen / trainen. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, meld dit dat af op[email protected]en laat ons weten wat u eventueel zou kunnen doen voor het team van uw zoon of dochter. Het geheel is met een uurtje voor de A en B jeugd afgerond.

 

Voor de F, E, D en C jeugd zijn hockeyclinics en er wordt een teamfoto gemaakt. Dus trek je HCH kleding aan en zorg dat je er klaar voor bent.

Een belangrijke dag voor de club. We rekenen erop dat iedereen aanwezig is, kids en ouders.

Tot zaterdag 27 juni op de club. Voor tijden zie onderstaand.

 

 

Dirk Jan van Lente

Voorzitter HC Helmond

Iedere groep heeft onderstaand programma:

09.00

Opening

09.15 -10.30 uur

F jeugd

10.45 -12.00 uur

E jeugd

12.15 -13.15 uur

D jeugd

14.00 -15.00 uur

C jeugd

14.30 -16.00 uur

A en B jeugd

Vrijwilligers:

Onze hockeyclub draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de contributie ongeveer 3000 euro per lid zijn. Voldoende vrijwilligers is dus cruciaal voor een succesvolle vereniging. Heeft u interesse in het leveren van een bijdrage aan de club, meldt u zich dan bij het bestuur op deze dag.

Opmerking:
De HCH dag wordt georganiseerd voor alle jeugd die in de F tot en met de A spelen. Ga je dit jaar naar de senioren dan geldt deze uitnodiging niet.


Junioren | 10 Juni