MC7 3x Kampioen

 

Nieuws afbeelding

MC7 na herfst- en zaal- nu ook lentekampioen!

Zaterdag 30 mei 2015 speelde MC7 (1e positie in de poule op dat moment) een spannende wedstrijd tegen Nuenen MC5 (2e positie in de poule). Winst zou betekenen dat MC7 lentekampioen zou zijn!

De wedstrijd in Nuenen werd weliswaar met winst afgesloten maar Nuenen was een gedegen tegenstander dus het was geen 'kat in het bakkie'. De uitwedstrijd was in een positieve sfeer en op sportieve manier verlopen dus we keken uit naar wederom een leuke partij tegen de nummer 2 in onze poule. 

De meiden gingen met enige nervositeit het veld op maar zo wisselvallig als het weer (zonnigk, regen, onweer) speelden zij gelukkig niet. Al snel in de eerste helft kwamen zij op 1-0. Een aantal strafcorners gekregen maar niet verzilverd.  Na de rust moest de wedstrijd kort gestaakt worden i.v.m. onweer. Het was even erg druk en gezellig in het clubhuis. Alle meegekomen ouders, broers en zussen, opa's en oma's op een kluitje aan de koffie.

Deze tijd werd nuttig besteed aan een bespreking in de kleedkamer en na de onweer- onderbreking wist MC7 dan ook relatief snel de bevrijdende 2-0 te scoren. Deze score hebben zij vol weten te houden tot het einde waarna het feest kon losbarsten.

Er vond een heuse medaille-uitreiking plaats op het veld en in het clubhuis werden zij binnengeleid terwijl het 'We are the Champions' uit de luidsprekers schalde. Taart en bubbels vielen hen ten deel en het was nog lang gezellig....

MC7 heeft een topprestatie geleverd door zowel herstkampioen, zaal kampioen en lentekampioen te zijn geworden dit seizoen. Het is dan ook een echt 'team'.

En zoals het een echt kampioensteam betaamt willen zij graag een aantal mensen bedanken:

Hun coaches gedurende het afgelopen jaar: Ellen Niesen, Jos vd Boogaart en JeanPierre  Habraken, maar ook hun vaste scheidsen Marjan Verschure & Olav van den Broek. Dank.

En natuurlijk trainers Hans de Jager & Lars vd Ven voor hun geduld bij het trainen van dit toch ook wel 'gezellige'clubje meiden. Het was wederom een TOPjaar!

Irma van den Broek, Manager MC7Jeugd | 30 Mei