H1 in de Play-offs

 

Nieuws afbeelding

Beste allemaal,

 

Zoals een groot gedeelte van jullie misschien wel in de wandelgangen vernomen heeft, hebben wij als H1 ons afgelopen zondag voor de play-offs weten te plaatsen! Nadat onze wedstrijd (4-5) afgelopen was moesten we nog ruim 5 zenuwslopende minuten wachten voordat we het verlossende antwoord kregen; WE DID IT! Op naar Phoenix!

 

Morgen, 14-5-2015, Hemelvaartsdag, spelen wij thuis om 15.00u onze eerste wedstrijd en zouden het natuurlijk geweldig vinden wanneer ook jou langs het veld mogen verwelkomen! We hebben alle support nodig en daarom nodigen wij iedereen uit om ons naar de overwinning te schreeuwen!

 

De tweede wedstrijd vindt plaats in Zeist tegen SV Phoenix (Koeburgweg 1, 3709 JD Zeist) op zaterdag 16-5-2015 om 15.00u. Ook zouden wij het geweldig vinden wanneer hier veel bekenden aanwezig kunnen zijn! Daarom hebben wij in samenwerking met de club een bus georganiseerd die (bij voldoende aanmeldingen) zaterdag om 13u vanaf de club zal vertrekken! Mocht je ge├»nteresseerd zijn om mee te gaan; aanmelden kan morgen voor en na de wedstrijd in het clubhuis. (let wel op; gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen en VOL= VOL!) Kinderen tot en met 18 jaar hebben een eigen bijdrage van €5 en volwassenen van €10.

 

Mocht het zo zijn dat er na twee wedstrijden nog geen winnaar is dan zullen we ook zondag 17-5-1015 richting Zeist moeten afreizen waarbij het natuurlijk fantastisch zou zijn om jullie ook te mogen verwelkomen maar zover is het nog lang niet! Wij hopen jullie morgen in grote getale te mogen ontvangen!

 

Groeten,

H1

 


Algemeen | 13 Mei