Helmond H1 en D1 op weg naar de play-offs!

 

Nieuws afbeelding

Dames en Heren, jongens en meisjes!

 

Daar waar de landelijke voetbal competitie al enkele weken beslist is, en de Hoofdklasse ook al aan het eind van de reguliere competitie is beland zijn wij met hockeyclub Helmond nu aangekomen bij het bijzonder spannende slotstuk van de reguliere competitie.

 

Dames 1 heeft de laatste weken de weg omhoog weer gevonden en maken ook nog kans om de play-offs te gaan spelen, en kunnen dus ook zoveel mogelijk support gebruiken. Helaas hebben ze het niet helemaal meer in eigen hand, maar ze zullen blijven knokken voor hun kans tot het laatste fluitsignaal. De eerste horde is aanstaande zondag uit tegen Basko, waarna zondag 10 mei de topper tegen de concurrent op het spel staat thuis tegen Zwart-Wit.

 

Bij ons als Heren 1 een iets zonniger verhaal, maar daarom niet minder spannend! Met nog twee wedstrijden voor de boeg staan we op de gewenste play-off plek, met een voorsprong op de concurrentie van 3 punten. Een mooie uitgangspositie om voor het eerst de play-offs te kunnen bereiken, maar tegelijkertijd ook weer zo ver weg. De eerste zware opgave dient zich komende zondag aan in Schijndel. Het tegen degradatie strijdende Hopbel is onze tegenstander! Vervolgens Wacht ons de zware taak om thuis op eigen veld de klus te klaren tegen stugge tegenstander Berkel-Enschot. Als afsluiter van het reguliere seizoen zal na die wedstrijd een zomerse Corona Party losbarsten!

 

We roepen iedereen dus op om zoveel mogelijk mensen met een Blauw-groen hart op te trommelen, spandoeken te maken, toeters en bellen mee te nemen en om ons aan te komen moedigen in de laatste twee wedstrijden van het reguliere seizoen om ons naar de play-offs te schreeuwen.

 

Waar en Wanneer?

Zondag 3 mei:

-12.45u: VMHC Basko D1 – HC Helmond D1 @sportpark De Korze te Veldhoven

-14.45u: SMHC De Hopbel H1 – HC Helmond H1 @sportpark Rooiseheide te Schijndel

 

Zondag 10 mei:

-12.45u: HC Helmond D1 – BNMHC Zwart-Wit D1 @ sportpark De warande te Helmond

-14.45u: HC Helmond H1 – MHC Berkel-Enschot H1 @ sportpark De warande te Helmond

-16.30u: HC Helmond Corona Party!

We hopen u met zoveel mogelijk te mogen begroeten,

 

Groet Heren 1


Algemeen | 3 Mei