Zaterdag 28 maart: Prijsschieten voor alle (Jongste)Jeugd (SportWays)

 

Kom aankomende zaterdag Prijsschieten bij het SportWays’ evenement in onze club! Het wordt een groot festijn en alle kinderen kunnen hieraan deelnemen. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een gratis kamp, een hockeystick en hockeysokken! SportWays is de hele dag aanwezig, dus zorg dat je erbij bent.

Naast dat je je hockeyskills kunt laten zien tijdens het Prijsschieten, kan je ook het goede doel steunen door je oude hockeystick te doneren. SportWays steunt namelijk de Kadish Foundation; een organisatie die zich inzet voor hockey in ontwikkelingslanden. Sportways zal een grote ton neerzetten, waarin iedereen zijn oude sticks kan afgeven. Zo krijgen ook arme kinderen uit de sloppenwijken een kans om te hockeyen, want met een stick en een bal kan je veel bereiken! Het zou daarom leuk zijn als jullie allemaal jullie oude sticks meenemen naar het evenement en afgeven bij het SportWays team!

Kom daarom zaterdag naar de club en doe mee! SportWays kan natuurlijk ook al je vragen beantwoorden over de hockeykampen en over de Kadish Foundation.


Jeugd | 24 Maart