Ranja- & Pieperbal 2014

 

CV Oranjebuurt organiseert voor de 37ste keer het Ranja- & Pieperbal op Woensdag 26 februari 2014 bij HC Helmond.

Prins Pieter, de hoogheid van CV Oranjebuurt nodigt alle kinderen van de basisschool uit voor het grootste en leukste kinderbal van Helmond en omstreken. Ook dit jaar belooft het weer een enorm feest te worden op de Hockeyclub.

Op woensdagmiddag 26 februari gaat het weer helemaal los!! Voor de groepen 1 tot en met 5 ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom om te feesten, te hossen, te drinken, te lachen, te snoepen en te knallen. De appeltjes van Oranje komen speciaal voor jullie optreden en ook de Prins Pieter en de Vorst van CV Oranjebuurt zullen  aanwezig zijn. Verder is er weer een hele bijzondere act en zal de Prins de meest ludieke carnavalsvierders een mooie prijs overhandigen. Doe dus goed je best en begin alvast met nadenken over hoe jij verkleed komt.

Om 19.00 uur zijn de groepen 6 tot en met 8 aan de beurt. Ervaring leert dat het dak er dan afgaat en dat we tot in de late uurtjes doorgaan met polonaises, hossen, zingen en keten. Ook ’s avonds zullen de appeltjes komen optreden en zal de Prins de nodige prijzen uitreiken.

Kortom een enorme happening die je echt niet mag missen. Een gaaf feest waar je echt bij moet zijn!! Zorg dat je op tijd je kaarten ophaalt op één van onderstaande adressen.

We zien je graag op woensdag 26 februari bij HC Helmond!!!

Informatie voor je ouders:

Locatie: Clubhuis HC Helmond
 


Jongste Jeugd | 8 Februari