Inloopspreekuur Maarten van Berlo

 

Nieuws afbeelding

KOSTELOOS INLOOPSPEEKUUR MAANDAG 18:00-19:00 UUR, ZANDSTRAAT 96 HELMOND.

 

December 2015

Beste sportclubs,

Als praktijk hebben wij de afgelopen weken ge├»nventariseerd of er vanuit de sportclub behoefte is aan een inloopspreekuur. De praktijk heeft inmiddels een aantal samenwerkingsverbanden opgestart met verschillende ge├»nteresseerde sportclubs. Er blijkt  behoefte aan een inloopspreekuur op maandag. Deze service bieden wij kosteloos vanaf december aan, aan alle sportclubs in Helmond.

 Wanneer sportleden met klachten of blessures rondlopen kunnen de leden tijdens het gratis en vrijblijvend inloopspreekuur langs komen (10 minuten). Het inloopspreekuur zal wekelijks plaats vinden op maandag tussen 18:00 - 19:00 uur in de fysiotherapiepraktijk. Om er voor te zorgen dat alle langsgekomen sportleden geholpen kunnen worden, vragen wij de leden voorafgaand aan het inloopspreekuur een mail te versturen naar [email protected] zodat wij rekening kunnen houden met het aantal sporters die langs zullen komen.  Wanneer een mail versturen niet lukt kan men altijd binnenlopen maar kan het zijn dat de sporter even moet wachten. Is het al duidelijk dat de blessure een indicatie is voor fysiotherapie dan kan natuurlijk ook rechtstreeks een behandeling/1e afspraak  ingepland worden (30 minuten).

 Mocht u nog verdere informatie willen hebben over dit inloopspreekuur, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Mochten er dus binnen uw club sporters zijn die een blessure hebben, dan zien wij ze graag tegemoet!

 Met vriendelijke groet,

Fysiotherapiepraktijk Maarten van Berlo
Zandstraat 96
5705 AZ Helmond
Tel.: 0492-554040
[email protected] 
www.maartenvanberlo.nl  


Algemeen | 4 Januari