In memoriam Lambert Breuer

 

Jongstleden donderdag bereikte ons het droevige bericht dat oud voorzitter en Erelid Lambert Breuer afgelopen woensdag 10 december op 86 jarige leeftijd is overleden. Lambert , een unieke man , een HUAC`er in hart en nieren later omgevormd tot een enthousiaste HC Helmond man.

In het Bestuur begonnen als organisator van toernooien maar al snel benoemd tot plichtsgetrouw secretaris .In 1972 voorzitter , maar wat deed hij er niet allemaal naast. De club kon altijd een beroep op hem doen. Van Sinterklaas bij de Mini`s, tot kienmaster bij het wild kienen rond de Kersttijd.

De club zag zijn geweldige inzet en benoemde hem bij zijn afscheid als voorzitter tot Erelid. Zijn afscheid als bestuurder was geen afscheid van de activiteiten voor de club.De Bedrijvencompetitie was een van zijn nieuwe aandachtsgebieden .De aimabele Lambert Breuer zorgde voor gezelligheid na afloop van de wedstrijden op de woensdagavond.Hij bleef een fanaat volger van Dames 1 en Heren 1 , langs de lijnen toen dat de laatste jaren door zijn slechter wordende gezondheid moeilijker werd liet hij zich uitvoerig informeren.  Ook buiten de vereniging was hij actief en was jaren lang een van de drijvende krachten achter de Helmondse Sportraad.

Onze vereniging is Lambert Breuer veel dank verschuldigd en we zullen hem blijven gedenken.Wij wensen Diny zijn vrouw , zijn kinderen , kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe.

Van Lambert wordt dinsdag 16 december om 09.30 uur in het Crematorium te Heeze afscheid  genomen.


In Memoriam | 14 December