Zaalhockeyinformatie en inschrijving seizoen 2014-2015

 

Nieuws afbeelding

Wij zijn zeer verheugd dat we ook dit jaar weer zaalhockey aan kunnen bieden aan alle juniorleden van de D t/m A jeugd. Uitgangspunt voor het HCH jeugdbeleid inzake zaalhockey is de opvatting dat zaalhockey de technische en tactische ontwikkeling van jeugdhockey op het veld kan ondersteunen. Zaalhockey biedt de spelers in jeugdteams van HCH veel spelplezier en biedt hen een sportief en serieus alternatief tijdens de winterstop. Daarom neemt ook HCH de ontwikkeling van zaalhockey serieus. De zaalcompetitie wordt afgewerkt van 7 december tot 8 februari.

 

Net als vorig jaar is er ook dit jaar voor gekozen om alle teams aan te melden. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat IEDEREEN die mee speelt in een ABCD team, deelneemt aan de zaalhockeycompetitie.

 

Mocht een teamlid niet willen of kunnen deelnemen aan deze zaalhockey-competitie, wordt dit teamlid ZELF verzocht zich voor 10 november a.s. af te melden op het volgende emailadres: [email protected]onder vermelding van "Afmelding naam en team”.

Instructieboekje Zaalhockey voor spelers, coaches, trainers en ouders

Het boekje kunt u hier downloaden.


Uitnodiging deelname zaalhockey 2014-2015

 

Voorwaarden voor deelname aan zaalhockey

·Minimaal 8 spelers per team; bij minder inschrijvingen kunnen teams samengevoegd of in het geheel niet ingeschreven worden;

·Een coach/begeleider van minimaal 21 jaar of minimaal 18 jaar mits deze in overleg met de TC-jeugd aan het team is toegewezen. Het team is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een begeleider.

·Tijdens elke wedstrijd dient een begeleider/coach van minimaal 18 jaar oud op de bank te zitten.

·Het team moet zelf 2 scheidsrechters regelen voor de thuiswedstrijden. Voor blokwedstrijden bij HCH moet voor alle wedstrijden van het blok scheidsrechters geregeld worden;

·Ook dit jaar zorgt elk team ook voor een eigen zaalwacht bij thuiswedstrijden. Meer details hierover volgen nog, de zaalwacht heeft oa. als taak het ontvangen van de tegenpartij, zorgen dat de wedstrijd op tijd begint, dat de zaal is voorzien van balken en het bijhouden van de stand etc.

 

Contributie

Op basis van indexering zaalhuur en KNHB is de contributie voor dit seizoen vastgesteld op 54,50 euro per teamlid. Betaling is per automatische incasso voor diegenen die hier eerder toestemming voor gegeven hebben. Overigen ontvangen een factuur.

Overige informatie

Net zoals vorig jaar zijn de trainingen verdeeld over de Suytkade, De Braak en de Veka. Thuiswedstrijden vinden plaats in de Suytkade.

Er komt op de site nog een aparte mededeling mbt regels voor de zaal en met name mbt het gebruik van de diverse zalen en materialen.

 

Wij hopen weer op veel zaalhockeysportiviteit deze winter!

 

De zaalhockeycommissieZaalhockey | 21 Oktober  | Bijlage