Hockey Senioren

Bij HC Helmond kennen we seniorenhockey voor alle leeftijden en op alle niveaus. Op een hockey-zondag op HC Helmond gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand. Een volle evenementenkalender en gezellige clubcultuur maken van onze club een gemoedelijke Brabantse vereniging waar iedereen welkom is. Of je nu een beginnend senioren-hockeyer bent of een doorgewinterde veteraan, wij heten je graag welkom bij HC Helmond! Wil je zo snel mogelijk ervaren hoe het is om bij HC Helmond te spelen? Kom dan gewoon eens langs op een van de vele gezellige hockey-zondagen en maak kennis met onze club. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar het bestuurslid Hockey via [email protected].

Hockeyvelden reserveren
Ben je al lid bij HC Helmond en wil je een oefenwedstrijd plannen? Dan kun je contact opnemen met wedstrijdplanning door te mailen naar [email protected]. Zij helpen je dan graag bij het reserveren van een veld.

Trimhockey
Trimhockey is binnen de hockeybond een van de snelst groeiende afdelingen en ook bij HC Helmond is trimhockey populair. Het voorziet voor senioren in een toenemende behoefte aan sportiviteit, ontspanning en gezelligheid in een niet-competitieve sfeer.

De trimmers van HC Helmond vormen een enthousiaste groep hockeyers van verschillende niveaus: van redelijk onervaren tot vergevorderde. De meeste trimmers zijn tussen de 40 en 65 jaar. Een deel bestaat uit ouders van jeugdleden, maar er zijn ook veel leden die geen hockeyende kinderen hebben. Een groeiende groep bestaat uit ex-competitiespelers die het weekeinde niet langer gebonden willen zijn en graag deelnemen aan deze recreatieve vorm van hockey.

Maandagavond wordt er getraind. De nadruk ligt op het ontwikkelen van techniek en er wordt ook een partijtje gespeeld. Er wordt om 20.30 uur gestart en het duurt tot 22.00 uur. Het is een ongedwongen vorm, waarbij je aanwezigheid niet vereist is, je beslist zelf of je komt trainen of niet. Af en toe worden er wedstrijden georganiseerd tegen andere trim teams uit de buurt.

Nieuwe leden kunnen worden geplaatst indien er ruimte is in de trim hockeygroepen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuurslid Hockey via [email protected]